70% KORTING OP ALLE PRODUCTEN UITVERKOOP!!!!

🧑‍⚕️ De grote voordelen van het gebruik van seksspeeltjes voor masturbatie!

door Katja Hemel

voordelen-masturbatie-relaxtoys

Ja, masturberen is een fijn gevoel, maar heb je ooit geprobeerd te masturberen met seksspeeltjes?

We willen duidelijk zijn, we zeggen dit met alle liefde in ons hart voor het gebruik van jouw handen. Maar als je een krachtige hand-gebruiker bent die geïnteresseerd is in iets anders - niet per se iets meer - dan kunnen seksspeeltjes een geweldige manier zijn om sensaties te ontdekken die fysiek onmogelijk te creëren zijn zonder enige vorm van technologie. 

RelaxToys heeft een uitgebreide assortiment aan seksspeeltjes, dat betekent dat er een grote kans is dat er iets is dat je leuk vindt. Met alle opties betekent het ook dat het kopen van een nieuw seksspeeltje overweldigend kan zijn.

Of je nu je allereerste speeltje wilt kopen of je verzameling wilt aanvullen, we hebben een TOP 10-collectie samengesteld van onze topkeuzes van de beste seksspeeltjes om met jezelf bezig te zijn.

De meeste mensen die regelmatig masturberen hebben een beproefde routine. Maar blijkbaar merk je dat je emotioneel, spiritueel en wie weet, misschien zelfs nog fysiek, iets meer wilt. Of misschien wil je gewoon wat meer tijd nemen voordat je een hoogtepunt bereikt of wil je erachter komen of je nog onontdekte wendingen hebt. Onze geweldige seksspeeltjes kunnen helpen!

Als je bijvoorbeeld een fan bent van clitorisstimulatie, maar moeite hebt om je gebruikelijke manieren te doorbreken, gebruik de noppen van Nara clitoris stimulator voor een heerlijke massage op je gevoelige erogene zones.  

Nara-clitoris-stimulatornara-clitoris-gspot-vibrator

Nara is speciaal ontworpen om de clitoris te stimuleren, maar kan ook gebruikt worden voor de tepels en andere erogene zones. De 10 vibratiestanden zorgen voor extra genot. Nara is waterproof, dus je kunt hem ook onder de douche én in bad gebruiken. 

Voor mensen met een penis die gewend zijn aan het gevoel van hun eigen hand, zorgen masturbators zoals een Fleshlight of de Svakom - Robin Vibrerende Masturbator voor een heerlijke en gemakkelijke variatie in sensatie en grijpkracht!


orgasme

1. Masturbatie hoeft niet alleen over orgasmen te gaan.

''Ja, orgasmes voelen geweldig aan, maar een van de beste aspecten van het gebruik van seksspeeltjes tijdens het masturberen is dat het echt de reis benadrukt en niet de bestemming.''

Aan het eind van de dag gaat masturbatie over genieten, in contact komen met je lichaam en plezier voelen - dat is allemaal mogelijk, ook zonder orgasme. Ons advies? Vind jouw eigen plezier in jouw reis, specifiek voor jou! 

2. Masturbatie kan helpen om je bekkenbodem sterker te maken.

Een orgasme zorgt voor een reeks spiersamentrekkingen in de bekkenbodem, dus in wezen zijn orgasmen een mini-workout voor je bekkenbodem.

3. Masturbatie verhelpt doffe pijn.

Heb je bijvoorbeeld hoofdpijn? Voel je je brak van je laatste CrossFit-training? Probeer te masturberen. "Masturbatie kan pijnstillende voordelen hebben, omdat orgasmen dopamine, serotonine en oxytocine, de lichaamseigen hormonen en neurotransmitters, vrijgeeft in het lichaam. Een vaginale stimulatie kan je pijntolerantiedrempel verhogen met meer dan 40%. Erg indrukwekkend!


4. Masturberen helpt bij het verlichten van stress.

Tijdens je laatste plezierige seksuele ervaring (met of zonder partner) dacht je waarschijnlijk niet aan je eindeloze to-do-lijst of aanstaande presentatie. Seksueel genot dwingt ons om af te stemmen op de reacties van ons lichaam op plezier, in plaats van in ons hoofd te blijven waar het gemakkelijk is om gepreoccupeerd en gestrest te zijn.

5. Masturberen verhoogt je libido!

Masturberen kan ervoor zorgen dat je meer seks wilt, niet minder. "Seks verwekt seks": Dit betekent dat hoe meer jij seks hebt, hoe meer je ernaar hongert. Mensen doen graag dingen waardoor ze zich goed bij voelen (ja, het is bijna zo simpel), en door de toename van dopamine, endorfine en oxytocine die we krijgen tijdens seks (of het nu alleen of samen is), voelt seks goed!

6. Het helpt mannen langer in bed te blijven. 

Voor mensen met penissen kan masturberen voor seks met een partner ervoor zorgen dat je het langer volhoudt met je partner, omdat het langer duurt om de tweede keer te masturberen. Dit is natuurlijk niet voor iedereen een garantie, omdat ieders lichaam anders is. Houdt ook rekening mee dat de hoeveelheid tijd die je lichaam gewoonlijk nodig heeft om te herstellen en seksuele stimulatie weer te kunnen accepteren.

7. Masturbatie kan de slaap verbeteren.

Als je een orgasme hebt voordat je naar bed gaat, kun je sneller in slaap vallen. Over het algemeen kalmeert zelfbevrediging de geest en als je een orgasme hebt, komt oxytocine vrij, waarvan is aangetoond dat het de slaap bevordert. 


8. Masturberen geeft je meer energie! 

Als je een flinke dosis energie krijgt na een orgasme, is een snel ochtendorgasme een geweldige manier om de dag verfrist te beginnen. Climax, dan koffie, iemand?

9. Masturberen kan je huid helpen verbeteren.

De schoonheidsvoordelen van seks zijn echt, en ze zijn ook van toepassing op masturberen. Maar de huidverbeterende voordelen gaan verder dan de geslachtsdrift: Het hebben van een orgasme verhoogt de oestrogeenspiegels in jouw lichaam, en die helpen bij een gezonder uitziende huid en haar!


10. Je leert je lichaam beter kennen!

Masturbatie is een manier om in contact te komen met je lichaam en te leren wat je opwindt. De meeste mensen weten niet goed genoeg welke soorten aanraking hun lichaam leuk vindt om die informatie aan een partner door te geven. 

Als je een vulva hebt, en daar beneden bent, haast je dan niet meteen naar je clitoris of vagina. Strijk, knijp en masseer je binnenste en buitenste schaamlippen. Masseer en oefen druk uit op je schaamheuvel. Tik en knijp in je clitoriskap. "Verken echt de hele vulva".

Als je een penis hebt, ga verder dan alleen je schacht strelen. Ontdek het plezierpotentieel van je strelen, tikken, knijpen, druk uitoefenen op je ballen, perineum, anus en hoofd en ontdekken wat goed voelt! 

masturberen-gezond

''Masturberen is essentieel voor het ontwikkelen van zelfbewustzijn, lichaamsbewustzijn, zelfacceptatie en zelfvertrouwen". 

Wij lezen graag je ervaring terug, en als je nog vragen hebt over 'De grote voordelen van het gebruik van seksspeeltjes voor masturbatie!' Laat dan een reactie achter! 😙

relaxtoys-logo

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Seksspeeltjes kunnen een gevoelige onderbreking zijn van de eentonigheid van een normaal seksleven. Hier vind...

14