Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden | 100% Discreet & Anoniem

🤔 Hoe kies je het perfecte seksspeeltje?

door Katja Hemel

koop-jouw-beste-sekstoy-op-relaxtoy

Sextoys zijn geweldig en een uitstekende aanvulling op je seksleven, zowel solo als met een partner! Of je nu voor de eerste keer solo-plezier wilt beleven of gewoon je erotische horizon wilt verbreden, hier zijn enkele nuttige tips om het perfecte speeltje te vinden!

 

1. Verken je lichaam en zoek naar welke gebieden je wilt richten. 

Wij hebben een uitgebreide assortiment, daarom is het handig om voor je aankoop een checklist per persoonlijke vereisten op te stellen. Het is uiteraard slim om eerst te weten welke sensaties uit je speeltje wilt halen. Als je bijvoorbeeld alleen uit stimulatie van de clitoris komt, kies dan voor een speeltje met vibrerende instellingen zoals:

Als je echter iemand bent die geniet van het gevoel om gepenetreerd te worden, kies dan voor:

Voor degenen die hun penissen willen plezieren, kijk een naar masturberende strokers en cockringen.

Als je op zoek bent naar een specifieker orgasme, maak je geen zorgen - daar zijn ook speeltjes voor! Als je bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in het stimuleren van je Anale regio, is er een breed assortiment beschikbaar aan:

Voor degenen die hun BDSM behoeften willen voldoen, kijk eens naar onze BDSM-collectie.

 

2. Houd je ervaringen in gedachten. 

Laat jij je ook gemakkelijk meeslepen door een seksuele verlangen? Als je bijvoorbeeld het beu bent om je hand in totaal 20-30 minuten te gebruiken, adviseer ik je om te beginnen met een Bullet-vibrators. Tijdens het masturberen merk je bijvoorbeeld dat je je lichaamsdelen oppakt waar je nog niet klaar voor bent of geen juiste speeltje voor hebt. Het is daarom van cruciaal belang om je seksuele ervaring in gedachten te houden bij het uitkiezen van een seksspeeltje.

 

3. Dwaal niet te ver af in verschillende categorieën. 

Nadat je onderzoek hebt gedaan, is het eigenlijk vrij eenvoudig om een seksspeeltje te kopen. Als je erover nadenkt, hoef je het alleen maar in je winkelwagen toe te voegen en te betalen. Het is moeilijk om er een te vinden die perfect bij je flow past. Maar als jij je bijvoorbeeld zorgen maakt dat je seksspeeltje wordt gevonden, blijf dan uit de buurt van iets dat groter is dat vijf of zes centimeter. Er zijn genoeg mini vibrators om te overwegen, neem een kijkje in onze beginners-collectie. Daarnaast leveren wij iedere bestelling 100% discreet.

 

4. Geef prioriteit aan het materiaal. 

Hoewel sextoys van Rubber en PVC het goedkoopst is, zijn ze vaak riskant omdat ze poreus zijn. Hierdoor zullen bacteriën zich sneller kunnen vermeerderen als ze niet goed gedesinfecteerd worden.

Gelukkig hebben wij ons ten doel gesteld, dat iedereen een gelukkig en gezond seksleven verdient. Daarom selecteert RelaxToys altijd de allerbeste merken en geeft extra aandacht aan schandelijke materialen. Je hoeft dus geen concessies te doen als het gaat om het ontdekken van en winkelen voor de producten die je graag wilt gebruiken.

Veel winkelplezier! 

 QUIZ - Kom je er echt niet uit? Beantwoord dan een paar korte vragen en krijg speciaal voor jou geselecteerde aanbevelen! KLIK HIER> 

Wij lezen graag je ervaring terug, en als je nog vragen hebt over 'Hoe kies je het perfecte seksspeeltje voor in je nachtkastje?' Laat dan een reactie achter! 😙


relaxtoys-logo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Seksspeeltjes kunnen een gevoelige onderbreking zijn van de eentonigheid van een normaal seksleven. Hier vind...

0